Könyvelés Budapesten, átfogó szakmai tudással és tapasztalattal az Ön ügyeinek precíz kezeléséért. Adótanácsadás, cégalapítási tanácsadás, könyvelés, bérszámfejtés - Advitax Consulting Kft..

Menü

Könyvelés Budapesten

Könyvelés Budapesten

 

Könyveléssel kapcsolatos szolgáltatásunkat a fővárosban, Budapesten végezzük, de igény szerint megoldást találunk arra, hogy az ország más pontján lévő Megbízónk könyvviteli szolgáltatását is ellássuk. Komplex könyvviteli szolgáltatásunkat a mindenkori érvényben lévő Számviteli törvény alapján, precízen és az Ön számára legmegfelelőbb utat megtalálva végezzük. A könyvelés Budapesten, az Advitax Consulting Kft. – nél megbízható kezekbe kerül. Kérje ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

Könyvelés Budapesten, az Advitax Consulting Kft. - nél

 

Amennyiben részletes ajánlatkérőnket kívánja kitölteni, kattintson IDE.

 

Könyvelés Budapesten, ami Önnek is segít

 

Mit jelent a könyvelés, miért van szükség erre? A Számviteli törvény szerint „a piacgazdaság működéséhez nélkülözhetetlen, hogy a piac szereplői számára hozzáférhetően, döntéseik megalapozása érdekében mind a vállalkozók, mind a nem nyereségorientált szervezetek, valamint az egyéb gazdálkodást folytató szervezetek vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetéről és azok alakulásáról objektív információk álljanak rendelkezésre.”

 

Ehhez a törvény meghatározza a hatálya alá tartozók beszámolási és könyvvezetési kötelezettségét, a beszámoló összeállítása, a könyvek vezetése során érvényesítendő elveket, az azokra épített szabályokat, valamint a nyilvánosságra hozatalra, a közzétételre és a könyvvizsgálatra vonatkozó követelményeket. E feladatok közül a könyvelés testesíti meg a könyvvezetési kötelezettség, valamint a beszámoló elkészítését. Ezen feladatokra a törvény rendelkezései szerinti számviteli, könyvviteli szolgáltatót, vagy természetes személyt lehet megbízni, aki rendelkezik a megfelelő szakmai képesítéssel és regisztrációval. Irodánk nem csak a teljes körű könyvelési feladatokat látja el, hanem az ahhoz kapcsolódó adózási, és egyéb üzletviteli feladatokban is segítő kezet nyújt, így a könyvelés Budapesten, könyvelő és adótanácsadó irodánkban biztos pontot nyújt döntéseihez, vállalkozása sikerességéhez.

 

Könyvelés Budapesten, kiemelkedő szakmai tapasztalattal

 

Szakmai tapasztalatunkat, naprakész tudásunkat nyújtjük Önnek az adózás és számvitel területein. Adótanácsadás, cégalapítási tanácsadás, könyvviteli szolgáltatás és bérszámfejtés szolgáltatásaink folyamatos támogatást nyújt Önnek és vállalkozásának a mindennapi döntések meghozatalakor is. A könyvelés Budapesten, az Advitax Consulting Kft. kezében biztos helyen lesz. Érthetővé tesszük ügyeit, segítünk eligazodni és tisztán látni, mindemellett szolgáltatásainkkal levesszük a könyvviteli terheket a válláról.

 

Nem csupán az eddig folyamatokat tekintjük át alaposan, de a jövőbeni terveket figyelembe véve találjuk meg az Ön számára legmegfelelőbb utat. Kérje részletes ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

Könyvelés Budapesten, megbízható kezekben